Sipadan!!
Door: Bart
Blijf op de hoogte en volg Bart
04 November 2010 | Maleisië, Sipitang
Sipadan!
We hebben drie duiken op de Sipadan, en gaan met een gezellige boot (twee jong reizende zwitsers, een gekke rus en een naar nieuw zeeland verhuizende brit) en een leuke divemaster.
Omdat we al op PomPom zo prachtig gedoken hebben, waren we bang dat Sipadan tegen ging vallen.
Maar het viel mee, het was prachtig! De eerste duik bracht ons langs een muur; een grote berg onder water. We bleven rond de 18 meter, en het te gekke was dat je dan wel de berg de diepte in ziet gaan.... Prachtige natuur onder water en drie prachtige duiken gemaakt en tussendoor gezellig gekletst met onze bootgenoten (de zwiters kenden zelfs al een beetje nederlands: "neuken in de keuken").
Erg voldaan weer op Mabul aangekomen, morgen hier weg.
Erg voldaan weer op Mabul aangekomen, morgen hier weg.