Paradise!!!!!!!!!
Door: Bart
Blijf op de hoogte en volg Bart
15 Februari 2011 | India, Gokarna
Joepie de poepie!
We kregen tranen in onze ogen toen we ons nieuwe stekje hadden gevonden, zo fijn.
Stenen huisje, schone binnentuin, eigen douche en toilet, aardige mensen en leuke toeristen. Wat fijn! Hier gaan een lange tijd zitten, aansterken, genieten van alles en vakantie houden.
We zijn best moe van al het reizen en vooral van het ziek zijn.
We genieten heel erg en langzamerhand komen we weer boven Jan; na een paar dagen op een radius van 50 meter hebben geleefd, komen we verder ons huisje uit.
Nu, na een week, maken we plannen om weer verder te gaan. Helemaal aangesterkt en wel, zin om weer de hort op te gaan. Overmorgen verder naar het zuiden en langzaam aan weer huiswaarts....
We zijn best moe van al het reizen en vooral van het ziek zijn.
20 Februari 2011 - 15:32
Anton:
Hee Bart, bijna terug naar huis aan het komen, dat klinkt goed! Kijk alweer uit naar hardlopen in het westerpark :-) geniet verder van jullie reis samen!